Santaarnpaal

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Over mijzelf

E-mail PDF

Sander tussen zijn armaturen

Ik heet Sander Sloots en ik verzamel armaturen van straatverlichting. In 2008 ben ik in Rotterdam gaan samenwonen met mijn vriendin. Hiervoor heb ik vanaf mijn vijfde levensjaar in Vlaardingen gewoond. Ongeveer sinds mijn vierde heb ik interesse in alles wat met lantaarpalen te maken heeft. Sinds kort weet ik dat ik niet de enige bent in Nederland met deze buitensporige interesse. Nu weet ik dat er naast mij nog zo'n tien anderen lantaarnpaal-armaturen verzamelaars zijn.

Mocht je nieuw zijn en dezelfde interesse hebben, mail mij gerust. De meeste lantaarnpaal liefhebbers komen allemaal uit het buitenland. (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Verenigde Staten en Australie). Naast mijn interesse in lantaarnpalen heb ik nog andere dingen die mij boeien. Architectuur (ben vooral een liefhebber van het modernisme) en hoogbouw, literatuur, geschiedenis, culturen van Afrika bezuiden de Sahara, voetbal (fan van Feyenoord) en wielrennen.


 

Wie is online

We hebben 16 gasten online

Interview met Sander Sloots op Omroep Vlaardingen

De media tonen nog wel eens belangstelling voor mijn wat ongebruikelijke hobby. Op 12 december 2009 zond omroep Vlaardingen een interview uit met mij dat helemaal was gewijd aan lantaarnpalen en armaturen.